Monday, December 29, 2008

Lama Xupdate

memang jarang on9 sekarang ni..terlalu banyak kerunsingan yang menggangu.tungu mood datang balik untuk rajin update blog..moga kalian doakan St cepat sembuh (lengan melecur agak teruk). bye..St

Friday, December 19, 2008


hi is my bored i gonna write a new post in english. what happen it is, i dont mind. dat bcoz my 'kepala hotak' is already full with a prob. my dear mocca. my favaorite band in dis moment. so for everyone outside there, i prensent to u a text dat introduce who are the Mocca. enjoy...

Mocca is an Indonesian music band formed in 1997 in Bandung, Indonesia. The band's musical style is inspired by the retro sounds of the 70s, with influences of swing, bossanova, Swedish pop and jazz.


The story began when two best friends, Arina and Riko, decided to get together and form a band while in college. For a year, they struggled with performing other people's music, finding themselves bored with the lack of innovation, at which point they decided to write their own songs. In 1997, they composed four songs that unfortunately were not well-received by the rest of the band. After much squabbling and conflict the band split up, leaving Arina and Riko mystified and alone with their deserted material.

In late 1999, they asked Indra and Toma to join and MOCCA was born. They now had a group with the same vision and awareness of music.

Their debut album "My Diary" contains 13 songs written from a girl's point of view and her diary entries. The album starts with a Once Upon A Time and is followed by a song telling of a first encounter with her Secret Admirer. Then after much hesitation in Twist Me Around, she decides to go steady with the boy in Me & My Boyfriend. In Telephone they break up, understanding that When the Moonlight Shines, they just weren't meant for each other and thus, Rain Will Fall, Life Keeps On Turning.

From waltz and bossanova to 70s disco and rock, each song (all of which are written in English) has a different beat, determined by the girl's mood. When playing live, MOCCA is supported by six additional players on keyboards, guitar, percussion, trumpet, trombone and sax.

Band Members Biography

Arina Ephipania Simangunsong

Birthday: 1978-05-04

Position: Vocalist & Flute

Arina Ephipania Simangunsong(vocals and flute) was born on 4 May 1978 in Bandung, West Java, where she graduated with a Bachelor of Arts degree from the National Institute of Technology in Bandung, together with Riko (guitar).

Her middle name carries a resemblance of the Greek word epiphania, which means ‘manifestation’, often referring to the appearance of a divine being.

Without a doubt, many have testified about the divine beauty of her voice and mystifying stage presence.

A fan of Bing Crosby and Frank Sinatra, Arina has picked up the right mix of stage gestures and musical dynamics often found in jazz and folk-dixie tunes. Her way of simply having fun on stage is what makes her different from most other performers in Indonesia.

She never tries too hard to impress the audience, instead preferring to express her true feelings through how she sings. For example, her voice in My Diary captures her emotion perfectly.

It is her dream to sing for Walt Disney productions someday. With her outstanding vocal ability, it is hoped by both her and her fans that she won’t have to wait too long for that dream to come true. “Her middle name carries a resemblance of the Greek word epiphania, which means “manifestation,” often referring to the appearance of a divine being.”

Riko Prayitno

Birthday: 1977-01-29

Position: Guitar

Riko Prayitno (guitar) was born on 29 January, 1977 in Bogor, West Java. He, too, graduated from the same college as Arina. He picked up guitar at an early age and began playing professionally with Arina while still in college. To him, a guitar is not just an instrument that one plays, but rather, an extension of the musical ideas constantly evolving in his mind. “Just like Totto-chan was a chatter-box in the classroom, Riko is like a jukebox strumming non-stop from dawn to dusk with his beloved full-sized, full-acoustic red Ibanez.”

An advocate of a famous Japanese book Totto-chan, Riko’s method of playing the guitar is just as playful as the students in the railroad carriage classroom depicted in the book. Just like Totto-chan was a chatter-box in the classroom, Riko is like a jukebox strumming non-stop from dawn to dusk with his beloved full-sized, full-acoustic red Ibanez made from very hard wood ebony, which provides a pure, bright jazz tone with increased presence.

Achmad Pratama / Toma

Birthday: 1976-06-27

Position: Bass

Ahmad Pratama (bass) was born on 27 June, 1976 in Bandung, West Java and has lived there ever since. A product designer by training, Toma has excelled in setting up the key components of their music.

His punctual bass tone accentuates the tempo and rhythm set by Indra’s drumming skill. One may say the way Toma plays the bass resembles the way he walks, talks and sings. Indeed, he is very true to himself both on and off the stage. “One may say the way Toma plays the bass resembles the way he walks, talks and sings.”

Sting and Phil Collins have inspired the way he lives and breathes music. And so has Teh Botol.

Indra Massad

Birthday: 1976-01-31

Position: Drums

Indra Massad (drums) was born on 31 January, 1976 in Medan, North Sumatra. He and Toma studied product design in Bandung together, and joined Mocca at about the same time. Unlike other drummers that use many tom-toms and cymbals, Indra’s prefers the simplicity and versatility of a single snare drum. His brush technique during acoustic sessions acts just like seven different mallets making seven different tones.

“Indra’s prefers the simplicity and versatility of a single snare drum.”

He is well known for his infatuation with toys that he’s kept since childhood. Who knows if he still keeps the little toy drums and old Teh Botol bottles that he grew up with. No doubt about it, he is probably one of the best soulful drummers out there.



  • My Diary (FastForward Records, 2002)
  • Friends (FastForward Records, 2004)
  • Colours (FastForward Records, 2007)

Mini Albums / EP

  • Untuk Rena/For Rena (FastForward Records, 2006)

Singles / Compilation

  • Secret Admirer (Gadis magazine album compilation, 2002)
  • Secret Admirer (Acoustic version) (Ripple Magazine, 13 th edition 2002)
  • Me & Boyfriend (Acoustic version) ("Delicatessen" 2nd compilation, 2002)
  • Me & Boyfriend (MTV Gress compilation, 2004) so sorry if any bloggerz dont like this post..mybe coz its too long...but for anybody very thankful..bye..

Lagi Lirik Mocca

Keletihan...Kepenatan...hanya ini la yang dapat di-update. Buat peminat2 mocca band luar sana...terimalah koleksi lirik lagu mocca...dari rangkuman beberapa album, friend, mydiary n ade lagi ape tah...

Monday, December 15, 2008

Mocca - Colours

Arghhhhhhhhh...rasa macam nak menjerit keseronokan.dalam ketensionan St rupanya masih ada pengubat Mocca...i love it...dah dapat dah album diorang yang St cari2 sangat..Colours..denger sampei pagi dong...St


Wednesday, December 10, 2008

9 days after finished my practicum

Inilah ceritanya... report masih belum siap2..ahaks. ni rindu sangat dah ni kat blog kesygan St ni.arini baru ada kesempatan nak ke CC kat KG Gajah yang xde gajah dah ni..kik3. Uhuk...malam tadi kene gigit lipan, sakit dowh..kene beberapa das kat dahi tepi kening.pening dibuatnya. Nak cari keje...nak cari keje. dah cari dah pun , mungkin belum rezeki St, hopefully xla duk di rumah lama sangat, sangat memeningkan memikirkan nak pegang duit sendiri cepat2 ni..uhu...teringat kang gang2 di BTN..uhu terlalu banyak kenangan yang kutinggalkan...makan Pizza Hut bersama, lunch besama, makan nasik lemak pak hamid bersama (eh apasal cite pasal makan je ni)...ha tengok wayang bersama..cite Wanted, James BOnd, Susuk, HighSchool Musical..aku rindu semua itu. St

Saturday, November 29, 2008

Cinta Silver


Pelik kan tajuk cite ni. Tapi St nak tengok jugak (sebab ade awek cun dalam cite ni)kik3...kpd semua pengunjung blog st ni, St harap korang terus setia ngan blog ni, celoteh st..ahaks. koranglah pengubat duka St..Uhu, sedih pulak. Kalo St lama x update blog ni jangan pulak korang lari, itu maknanya St sibuk sangat la tu. Than kalo korang ader idea pape yang best, jgn segan2 komen d mana2 post.wokez? St ader 3, 4 blog..tapi blog nilah yang paling St sayang. Kat sini la St luah isi hati St, Kenangan St. Moga abadi selamanya. Ku damba bahagia hidup ini. Terus bersama Sos Tomato (St). Sekian. St

Langkawi Oh Panorama

St sekarang di Langkawi lagi setelah beberapa aritu balik Penang sekejap. Semuanya demi tugas, inilah hari2 terakhir St ber-praktikal dengan BTN. ahaks... moga lepas ni cepat2 dapat keje. Amin. Hotel Panorama, sini la pulak kursus kali ni dibuat. Banyak tol kenangan St di Langkawi, teringan kenangan ngan Bawang Merah, Itik n d Gang bila kat sini. Paling menyentuh bila tengok Hotel Bella Vista, uhu... cintaku tertinggal di Langkawi. itulah hidup. Kursus kali ni St bersemangat untuk bertugas dengan terbaik, macam jugak 1st kursus kat Kaki Bukit Perlis dulu. Kursus kali ni St rasa banyak dah aspek yang St dah boleh kuasai. St lebih berani suarakan pendapat St sendiri tanpa segan silu. Alhamdulillah diguna pakai. Duduk d Panorama ni St suka swimming pool dia, pagi petang St n gang Btn terjun junam.ahaks..Hope lepas ni St akan dapat keje n hidup bahagia. Amin Ya Allah..St

Monday, November 24, 2008

Still wait for Ur Pic

Ahaks..tq untuk geng2 yang sudi letak gambo diorang kat pinboard St ni...yang lain2 bila lagi...uhu..cepat uploadkan gambo korang...teringin nak tgk gambo korang yang cambest tu...cepat2..eheee...St

KLIK SINI (untuk upload pic)

Saturday, November 22, 2008

Gang Bloggerz Baru

Salam Sos Tomato. Ahak...Pengumuman ! gang blogger yg baru ditemui tanpa dicari...kik3...Zikri. Al kisahnya bermula, arakian xsampai sepurnama di Langkawi (eh ayat bangsawan la plak...kuk3). Wokez...kpd visitor2 blog DuniakuMuzikHidupKu ni (xspecially myself, datuk. myst3, tetel, melati n ramai ), kat cni St nak perkenalkan gang bloggerz kita yang baru. Makhluk Buas (nama dia la tu)...n SEMANGAT HATI KEGELAPAN (nama blog dia la. apa lak lagi kan) sama2 enjoy...Hum ckit komen St pada blog dia ni, blog yang agak best, sesuai untuk tatapan banyak, menyeluruh (but, kurang fokus...mcm St la jugak..wakakau)..wokehlah apa2pun Njoyyyyyyyyyyy...St

Wednesday, November 19, 2008

Catatan Akhir Sekolah

Sebuah filem indon yang St dah lama pasang impian untuk tengok..uhu...hope nanti kesampaian juga..St



so lepas ni sape2 yang ade mende best2 yang ade kaitan ngan band Mocca ni share2 la okay.

Tuesday, November 18, 2008

Mocca's Site

Pagi ni bermula dengan on the ke office, sampai lambat sikit, jam ada xcident.. mengantok yg sangat menggila, laptop problem tenetnya..restart..gerammmmmmm.. Tapi ada satu yang menggembirakan St, jumpa Website Band kegemaran St...MOcca..yuhoooo..
Mocca ni kiranya sebuah band yg best ala2 la.asal dari indon, tapi dah travel sejauh korea popularnya..uhu.. so sape yg minta gak kat band n minah ni, leh la masuk site diorang ni..hum.

Thursday, November 13, 2008


Bermuda Triangle ataupun Segitiga Bermuda. Korang pernah dengar tak pasal cerita2 tempat tuh, than apa pulak pendapat korang (sila tinggalkan komen). St ade la baca2 yang tempat ni berpuaka la, ade naga mintak korban la, berhantu la, kerajaan jin, tempat makhluk asing, UFO, tempat jin bertandang (eh silap, bertendang). Anyway...mari kita bincangkan. kat sini juga st ader letakkan link Rencana Bermuda Tringle ni. Baca ni dulu beter sebelum komen. Ni pulak koleksi2 dokumentari pasal bermuda ni..jom tonton! St

BBC Channel: Bermuda Triangle Beneath


No Pass
Discovery Channel: Bermuda Triangle Beneath the Waves

No Pass

National Geographic Channel: Investigated Bermuda Triangle

PASS: nemesis

James Bond _ Quantum of Solace

Hum...pastinya semua tau kan cerita yang tengah rancak ditayangkan pawagam sekarang ni...apa lagi la kalo bukan Nujum Pak Belalang silap, James Bond episod baru tu...Quantum of Solace. St dah pun tengok...hum cambest dia punya action. tapi jalan cerita biasa2 je..uhu...anyway, atas permintaan Datuk, st letakkan kat sini..selamat mendownload pada semua

Madagascar - Escape 2 Africa

Cerita yang ditungu lame oleh st n sape2 yang minat cite2 kartun cam gini...ehee...hepynya !


Wednesday, November 12, 2008

Gambar Profil Baru

Salam..buat semua yang sudi menatap blog ni. semalam, dalam tension n keboringan yang melampau tahap duduk sorang2 di KFC Prai. Sambil2 bertenet sempat juga st editing gambar. nak wat jadik pic profile yang baru..than inilah hasilnya...taraaaaaaaaaaa..!New Pic

Old Pic

Thursday, November 6, 2008

Letak Gambar Korang Di PinBoard Sos Tomato silap...assalamualaikum...uhu

hari ni, st baru je letakkan pinboard kat blog ni...tapi baru ader satu gambar jek kat pinboard ni..sangat korang dialu2kan untuk meletakkan gambar korang ye...macam jugak kat guestbook atas tu...silakan2..hum, kalo korang teringat nak letak kat blog korang jugak..memang sangat menarik..enjoy...St

Monday, November 3, 2008

Sunday, November 2, 2008

Cube Destop

Cube Desktop 1

Salam semua...hari ni st jumpa lagi satu sofware yg lebih kurang macam DeskSpace, tapi dikatakan software ni lebih kemas paparannya. So kita sama2 cuba jelah ye...bagi yang suka mencantikkan destop tu, memang sesuai sangat.enjoy... ops, hampir lupa nak bagitau, sotfware ni sesuai untuk window vista jewk okay, than ram yang disarankan 1g...than space yang diperlukan lebih kurang 6mb je...

Cube Desktop 2

Cube Desktop 3

Download Link



Nasi Dagang Berulam Strawberry

Macam nama resepi baru la plak...ahaks. tapi sebenarnya ni apa yang St makan kat opis pagi ni...apa2 pun memang sedap.

Uhu... Teringat plak makan kat Noodle Station Sunway Carnivall, memang sedap BBQ Chicken Mee..sedap jugak.. St

Cuti-cuti Penang

Cinta Antara Kita...itulah lagu tema kitorg. Menerima jolokan Pinky Couple (St yang bagi title tu...kuhuhu..) memang nampak menarik lagi tertarik. memang da' bomb. ahaks..sungguh daku dalam bahagia. Moga tuhan panjangkan kebahagiaan ini buat selamanya.Amin.

Thursday, October 30, 2008

DeskSpace - 3D destop

Inilah masa untuk berubah...3D kan destop anda.
Mungkin sebelum dah ader software yang bleh 3d-kan destop, ngan susun2 icon or wat.. tapi yang ni lain, n maybe lagi menarik. St dah try...tgh pakai pun ni. memang sempoi.

Guna DeskSpace ni seolah-olah kita ada 4 pc (destop) n jalankan xde masalah bagi kurang yang suka wat banyak keje dalam satu masa..hum..

korang cubalah...memang masyuk..

Klik salah satu link untuk download - ( ,

thax to : vivec

Olympic 2012


Wednesday, October 29, 2008

High School Musical 3

Filem yang dinantikan buat tahun ini..Selepas 2 siri die yang macam best jek...ader pulak yg 3rd ni...layan je lah..


The latest one action movie..just enjoy yourself watching this movie...


Saturday, October 11, 2008

Lama Tak Update Blog

salam buat semua...rasanya dah lama sangat tak updatekan blog kesayangan St ni. Kekangan masa n keje yang ala2 banyak start dari ujung2 puasa dulu sampai la arini buatkan blog yang sunyi ni bertambah sunyi nampaknya. Tak apalah, anyway wat pengunjung2 setia blog ni, terima kasih banyak St ucapkan. St akan cuba sedaya upaya untuk update bila free.
Malam ni St lepak ngan member2 kat Nasi Kandar Ameen, Padang Serai. On9 kat sini. lepak ngan member UKM yang dah lama xjmpa (member pada Itik).
Sekarang hidup St makin bercahaya dan berseri2. Kerinduan yang lama di hati ni sudahpun terubat. Bertukar pasangan bukan bermakna tak setia atau playboy, tapi mencari yang serasi...cheh, bermadah pujangga pulak malam2 ni..kik3..itulah St.
Sebenarnya banyak yang nak ditulis n diceritakan..uhu.siang tadi macam biasa, rutin kegemaran pergi joging kat Mengkuang Dam.
Cerita pasal raya, memang best. Tapi rasanya tahin ni terlalu singkat rasanya raya. Mana tak nya, raya ke4 dah kene balik Penang.Apa2pun memang puas hati dapat jumpa2 member2 lama, xspecialy Farhin Ahmad klon..eheeeee...oh my prend.
Hum rasanya sampai cni kot wat kali ni...jmpa lagiiiiiiiiiii.

Thursday, September 11, 2008



Agak terkejut St tengok gambar kat atas ni...nampak macam salah sorang dari diorang mcm member lama St, tu yag berkenan letak gambo ni.ehe.. Cara memilih kawan..biar apapun petua kat bawah ni, St terima kawan St seadanya...hopefully dapat kawan2 yg baik dgn ketetapan tuhan..Amin.


Sahabat yang bakhil adalah dari mereka yang kedekut. Kedekut untuk berbelanja, tidak mahu bertolak ansur. Sering memikirkan kesusahannya sahaja, tidak pernah memikirkan kesusahan anda. Dia lebih banyak meminta-minta daripada memberi. Jika anda bercerita tentang kesulitan anda,dia akan dulu mengatakan bahawa dia mempunyai kesulitan yang lebih besar dari anda. Satu sen duitnya seperti roda kereta lembu. Jika berbelanja, dia lebih riang jika anda yang mengeluarkan perbelanjaan untuk dirinya. Tidak guna anda teruskan persahabatan dengan orang yang sebegini, hanya akan merugikan duit anda sahaja.


Bersahabat dengan orang yang bodoh akan membuat anda tidak bersemangat. Dia akan hanya menurut sahaja apa yang anda fikirkan. Tidak memberi pendapat yang boleh mendorong kehidupan anda untuklebih maju. Ceritanya hanya di sekitar dirinya sahaja. Tidak pernah bercerita tentang sesuatu yang baru yang boleh membuka minda anda. Dia seorang yang pak turut yang mengikuti sahaja cadangan anda dan tidak memikirkan baik dan buruknya.


Sahabat jenis ini selalu sahaja membawa cerita bohong kepada anda. Jika anda lalai saja, dia akan kenakan anda dengan kebijaksaannya. Jika berjanji, nampak bersungguh-sungguh tapi tidak menepatinya. Dia membuat pelbagai janji yang berbagai-bagai tetapi tidak satu pun yang ditepatinya.


Sahabat yang penakut adalah yang tidak pernah memikirkan masa depannya, dia juga berkira untuk meningkatkan prestasi kerjayanya. Dia masih berada ditakuk lama walaupun masa telah begitu jauh meninggalkannya. Anda harus sedar orang yang penakut tidak perlu dijadikan Sahabat jika anda tidak mampu menjadikan dia berani.


Sahabat seperti ini bermuka manis dan bermulut manis tetapi hatinya tidak ikhlas terhadap kita. Sahabat jenis ini akan menikam anda dari belakang. Maksudnya, walaupun dia begitu baik terhadap anda tetapi ada sahaja muslihatnya untuk menjatuhkan anda.


Tunjukkan Dimana Tuhan..!

Tunjukkan Dimana Tuhan.... St terjumpa sesuatu yag St rasanya sangat bermanafaat utuk semua, so st letakkan di sini untuk renugan bersama :

Ada seorang pemuda yang lama sekolah di luar negeri, kembali ke tanah air. Sesampainya di rumah ia meminta kepada orang tuanya untuk mencari seorang guru agama, kiyai atau sesiapa sahaja yang boleh menjawab 3 pertanyaannya. Akhirnya orang tua pemuda itu mendapatkan orang tersebut, seorang kiyai.

Pemuda: Anda siapa? Dan apakah bisa menjawab pertanyaan- pertanyaan saya?
Kiyai : Saya hamba Allah dan dengan izin-Nya saya akan menjawab pertanyaan anda.
Pemuda: Anda yakin? Sedangkan Profesor dan ramai orang yang pintar tidak mampu menjawab pertanyaan saya.
Kiyai : Saya akan mencuba sejauh kemampuan saya.
Pemuda: Saya ada 3 pertanyaan:-

1. Kalau memang Tuhan itu ada, tunjukan wujud Tuhan kepada saya
2. Apakah yang dinamakan takdir?
3. Kalau syaitan diciptakan dari api kenapa dimasukan ke neraka yang dibuat dari api, tentu tidak menyakitkan buat syaitan. Sebab mereka memiliki unsur yang sama. Apakah Tuhan tidak pernah berfikir sejauh itu?

Tiba-tiba kyai tersebut menampar pipi pemuda tadi dengankeras.
Pemuda (sambil menahan sakit): Kenapa anda marah kepada saya?
Kiyai : Saya tidak marah…Tamparan itu adalah jawapan saya atas 3 pertanyaan yang anda ajukan kepada saya.
Pemuda: Saya sungguh-sungguh tidak mengerti.
Kiyai : Bagaimana rasanya tamparan saya?
Pemuda: Tentu saja saya merasakan sakit.
Kiyai : Jadi anda percaya bahwa sakit itu ada?
Pemuda: Ya!
Kiyai : Tunjukan pada saya wujud sakit itu!
Kiyai : Itulah jawaban pertanyaan pertama…kita semua merasakan kewujudan Tuhan tanpa mampu melihat.
Kiyai : Apakah tadi malam anda bermimpi akan ditampar oleh saya?
Pemuda: Tidak
Kiyai : Apakah pernah terfikir oleh anda akan menerima sebuah tamparan dari saya hari ini?
Pemuda: Tidak.
Kiyai : Itulah yang dinamakan takdir.
Kiyai : Terbuat dari apa tangan yang saya gunakan untuk menampar anda?
Pemuda: Kulit.
Kiyai : Terbuat dari apa pipi anda?
Pemuda: Kulit.
Kiyai : Bagaimana rasanya tamparan saya?
Pemuda: Sakit.
Kiyai : Walaupun syaitan dijadikan dari api dan neraka juga terbuat dari api, jika Tuhan menghendaki maka neraka akan menjadi tempat yang menyakitkan untuk syaitan.


Tuesday, September 9, 2008

Lagu budak comel - Tasya

lagi kiut ni..dengar ek sume...tak sempat nak letak pos banyak2 hari ni...busy ckit di opis..okay layan

Tasya - Arti Puasa

Monday, September 8, 2008

Lagu SUSUK yang Menusuk lagu ni. St suka sangat. Dapat jek download terus dengar banyak kali. Lagu ni St start jatuh cinta bila dengar time tengok cite susuk ni kat panggung Pacific Prai. Lagu ni nyayian asal oleh Azura n di-miming oleh Ide Nerina dalam filem susuk.layan...

Muara Sesalan (ost Susuk) - Azura


Thursday, September 4, 2008

Hikmah Ramadhan
Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan

lagu yang dimuatkan dalam album ini
01.Hikmah Ramadhan
02.Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan
03.Dari Jauh Kupohon Maaf
04.Selamat Hari Raya 1
05.Salam Aidil Fitri
06.Selamat Hari Raya 2
07.Keharmonian Hari Raya
08.Suatu Hari Di Hari Raya
09.Tangan Kuhulur Maaf Kupohon
11.Suara Takbir

Koleksi Lagu Raya Popular

Lagu-lagu Popular Hari Raya

Versi penuh - download (mp3 format)

Lagu Raya

Atas permintaan Myst3, St letakkan lagu raya. Buat permulaan St letakkan yang ni dulu. korang tak biasa dengar punyalah mamat ni nyanyi. Nanti St tambah lagi okay. Yang nostalgik.St

Ku Tak Suka Lagu Ini..

Ku Tak Suka Lagu Ini..begitulah tajuknya. Nyanyian duet Yovie dan Nuno. Tapi St suka sangat2 lagu ni...Kisahnya sambil berenti rest Kat RnR Semanggul@Bukit Merah aritu, St punyalah boring duk sorang2 terus buka radio kat handphone xpressmusic 5300 St yang xseberape ni.Dengar tetibe Dj cakap "Ku tak suka lagu ini.." St pun kata dalam ati. "Apa punya sengal deejay ni, tak suka diam2 sudah laa..." dengar2 naa..punyala best lagu ni...St rasa kena tukar la tajuk die. ubah pada, St Suka Lagu Ini...hik2.